Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη τύπου Νίκου Χρυσόγελου και Daniel Cohn Bendit στην Αθήνα

Συνέντευξη τύπου  Νίκου Χρυσόγελου και Daniel Cohn Bendit στην Αθήνα

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 09.30 πμ, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8)

Ο Νίκος Χρυσόγελος, νέος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, σας προσκαλεί στην εκδήλωση/συνέντευξη τύπου, που διοργανώνει με τον Daniel Cohn Bendit, συμπρόεδρο της Ομάδας των Πράσινων στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, και ώρα 09.30 πμ στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8). Το θέμα της εκδήλωσης/συνέντευξης τύπου θα είναι "Η κρίση στην Ευρωζώνη-Ποιά Ευρώπη θέλουμε". Στη συνέντευξη συμμετέχουν, επίσης, ο συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Τάσος Κρομμύδας και ο μέχρι πρόσφατα ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο Daniel Cohn Bendit τα τελευταία χρόνια έχει επανειλημμένα ασκήσει κριτική στα όργανα της ΕΕ και τις κυβερνήσεις των χωρών μελών για τον τρόπο που διαχειρίζονται την κρίση της ευρωζώνης και τις μεθόδους που ακολουθούν για την αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος. Ο Νίκος Χρυσόγελος, στα πλαίσια της εναλλαγής για την οποία οι ΟΠ είχαν δεσμευτεί προεκλογικά, έχει αντικαταστήσει από τις 3 Φεβρουαρίου τον Μιχάλη Τρεμόπουλο στην έδρα των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσει τη δυνατότητα να συζητηθεί η πράσινη οπτική για την αντιμετώπιση της κρίσης τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαïκό επίπεδο.

Παρακαλούμε δηλώστε, λόγω του περιορισμένου χώρου, την συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: europarl.op@gmail.com. Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να καταθέσετε τυχόν ερωτήσεις που θέλετε να υποβάλλετε.

H συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί μέσω web tv από τη διεύθυνση http://www.ecogreens-gr.org/webtv/
Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Τύπου  210-3306301-303 και 6983903061

Δεν υπάρχουν σχόλια: