Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Κοίτα ποιοι μιλάνε...

Απόλυτα βέβαιος, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, είναι ο βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος για τη «λαμογιά» και την αναξιοπιστία των οικολογικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα, στην ετήσια συγκέντρωση των κυνηγών που παραβρέθηκε στο Περίβλεπτο Φθιώτιδας στις 28.02.10, αναφέρθηκε σε ύποπτες χρηματοδοτήσεις Οικολογικών Οργανώσεων και μίλησε "...για λαμόγια και επικίνδυνους οικολόγους που διαχειρίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια για τη διάσωση ανύπαρκτων ειδών της πανίδας".
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε τον κ. Γιαννόπουλο να δώσει στη δημοσιότητα όποια στοιχεία διαθέτει για το ποιους ακριβώς αφορούν οι ύποπτες χρηματοδοτήσεις (οικολογικές οργανώσεις που χρηματοδοτήθηκαν, ποσά, προέλευση των χρημάτων) και τα σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων διαχείρισης ανύπαρκτων ειδών πανίδας (το τελευταίο, ή πρέπει να έχει κανείς πολύ μεγάλη φαντασία για να το πει ή, η «λαμογιά των οικολόγων» έχει φτάσει σε ασύλληπτα επίπεδα…).
Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζήτησαν στην περίπτωση που ο κ. Γιαννόπουλος διαθέτει τέτοια στοιχεία, να τα δημοσιοποιήσει και να ενημερώσει για ποιος λόγους απέφυγε να πληροφορήση σχετικά τους συναδέλφους του πρώην υπουργούς, ή έστω τις αρμόδιες αρχές, όσο ο ίδιος και το κόμμα του ήταν στην εξουσία. Αν πάλι ο κ. πρώην υφυπουργός στηρίζεται σε προσωπικές του εικασίες, πρέπει να ανακαλέσει και να περιοριστεί απλά στην συμμετοχή του στα γλέντια και στις εκδηλώσεις των φίλων του κυνηγών.
Όπως δήλωσε ο Νίκος Χρυσόγελος “Πάντως πάει πολύ πολιτικοί από τα δυο κόμματα εξουσίας να μιλάνε για λαμόγια. Λαμόγια φυσικά υπάρχουν και είναι αυτοί που με την ανοχή ή συνευθύνη των πολιτικών από τα δυο κόμματα εξουσίας κατέκλεψαν τη χώρα. Η κοινωνία είναι οργισμένη με όλους αυτούς τους πολιτικούς που επέτρεψαν σε κλέφτες του δημοσίου χρήματος να πλουτίσουν και που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και στο χείλος του γκρεμού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: