Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μαζί στα νησιά του Ν. Αιγαίου

Αν είσαστε στη Σίφνο αυτές τις μέρες, ελάτε στη "μουσική πανσέληνο" με μουσική Jazz, διασκευές από Μ. Χατζηδάκη και παλιά ιταλική μουσική από τους ΑlJAZZera και τον τενόρο Οττο Meller στην πλατεία Θεολόγου, στο Κάστρο Σίφνοιυ. Θα είναι πολύ ωραία. Η θέα του φεγγαριού να βγαίνει μέσα από τη θάλασσα μοναδική. Την εκδήλωση οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου.

Πριν, μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση φωτογραφίας "Σίφνος 1930-1980" στο πολιτιστικό κέντρο, στον Αρτεμώνα. Η έκθεση διαρκεί μέχρι 22 Αυγούστου και έχει οργανωθεί από το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Πολιτιστικό Κέντρο και τον Δήμο Σίφνου. Εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες από μια εποχή όμορφη -παρά τη φτώχια - που μπορεί να δώσει ιδέες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Αν είσαστε την Πέμπτη 29/7 στη Σέριφο μπορεί να συναντηθούμε. Θα είμαι εκεί για συναντήσεις με φορείς και πολίτες.

Αν είσαστε το Σάββατο 29/7 στη Μήλο, μπορεί να τα πούμε από κοντά (μέχρι το απόγευμα).

Αλλά το Σάββατο βράδυ 31/7 επιστροφή στη Σίφνο. Στις 20.30, μην χάσετε τη βραδιά με σιφνέικους χορούς και τραγούδια στο λιμανάκι του Φάρου Σίφνου. Την οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου. Ένα βραδυνό μπάνιο μπορεί να συμπληρώσει τη βραδιά. Για να θυμόμαστε τα παλιά που είναι πάντα όμορφα και σήμερα

Φιλικά
Νίκος Χρυσόγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: