Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Ο Ross Daly στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων

Σε συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου παρουσιάστηκε η συμμετοχή του Ross Daly στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές. Η υποψηφιότητα του Ross Daly είναι και μια προσπάθεια να κρατηθεί ανοικτό και να γίνει βιώσιμο το μουσικό εργαστήρι «Λαβύρινθος» ως μια έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που δίνουμε στα θέματα της οικολογίας και του πολιτισμού και ενίσχυσης της αλληλεγγύης των ενεργών πολιτών σε παρόμοιες πρωτοβουλίες».
Ο Ross Daly δήλωσε «η πρόσκληση να συμμετέχω στο Ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μια σημαντική ευκαιρία να συνδέσω την έννοια της συνείδησης απέναντι στο περιβάλλον με την έννοια της συνείδησης απέναντι στην τέχνη και στον πολιτισμό».
Ο Νότης Μαυρουδής, σε μήνυμα του, τόνισε: «Ο Ross Daly αντιπροσωπεύει ένα μουσικό στοχασμό που έχει ρίζες στη γη, τον αέρα, τη θάλασσα της Κρήτης και της Μεσογείου, συνοδοιπόρος πλέον στις ιδέες της οικολογίας και της εναλλακτικής ζωής με πράσινο ορίζοντα, είναι μια διαλεχτή παρουσία στο κίνημα των πρασίνων, και με τη δική του συμμετοχή θα σπρώξει μπροστά τις ιδέες αυτές. Πέρα από το «καλώς ήρθες» χαίρομαι ιδιαιτέρως που ένας τέτοιος «σύντροφος» βρίσκεται ανάμεσά μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: